ΥΠΕΞ: Απογοήτευση για τις ίσες αποστάσεις ΗΕ στις εκθέσεις
Το Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαιρετίζει τη δέσμευση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για συνέχιση των προσπαθειών επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό.
Όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση», στην οποία δημοσιοποιήθηκε και το βίντεο από το περιστατικό που σημειώθηκε την Παρασκευή (6/9) -πρώτη μέρα για τα σχολεία της Μέσης Εκπαίδευσης- οι μαθητές με το που αντιλήφθηκαν την κίνηση του διευθυντή τους, άρχισαν να του φωνάζουν «Ναζί» και «Χίτλερ».
Μάλιστα, όπως θα δείτε και στον βίντεο, οι αντιδράσεις των συμμαθητών της νεαρής, ήταν πολύ έντονες.
Ο διευθυντής από την άλλη, φέρεται να άρχισε να τους εξηγεί την ιστορία του Χίτλερ και την σχέση με τον Ισλαμισμό και κατέληξε μάλιστα λέγοντας ότι «το σχολείο δεν μεγαλώνει Ταλιμπάν και καλόγριες…»!
Σύμφωνα με όσα ανέφερε για το περιστατικό ο παρουσιαστής της εκπομπής, Αντρέας Κιμίτρης, η μαθήτρια κατάγεται από την Συρία και ζει εδώ και 5-6 χρόνια στην Κύπρο και φοράει την μαντήλα της κανονικά, ενώ ποτέ κανένας καθηγητής της δεν της είχε αναφέρει τίποτα σχετικό ποτέ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις