Επεισόδιο με μαντήλα - Αποκλειστικές δηλώσεις μαθητών: 'Ή να αλλάξει στάση ο διευθυντής ή να φύγει από το σχολείο' -VIDEO

Επεισόδιο με μαντήλα - Αποκλειστικές δηλώσεις μαθητών: 'Ή να αλλάξει στάση ο διευθυντής ή να φύγει από το σχολείο' -VIDEO

Αποκλειστικές δηλώσεις από τους μαθητές του Λυκείου της Λευκωσίας, στο οποίο σημειώθηκε η επεισοδιακή αποχώρηση μαθήτριας Γ' Λυκείου από τη Συρία κατόπιν παρατήρησης του Διευθυντή του σχολείου, επειδή αυτή φορούσε μαντήλα.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Δυο μαθητές, οι οποίοι για ευνόητους λόγους επιθυμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους περιγράφουν όλα όσα διαδραματίστηκαν στο σχολείο τους.

Ανέφεραν ότι από το πρωί (06/09) ο νέος Διευθυντής του σχολείου τους, έκανε ελέγχους στην εμφάνιση τους και όσοι μαθητές είχαν γένια, μούσια, βαμμένα μαλλιά, ή ότι άλλο έκρινε ότι δεν ήταν σωστό με την εμφάνιση τους στο σχολικό χώρο τους έστελνε στο σπίτι τους.

Σε κάποια στιγμή εντόπισε και την εν λόγω μαθήτρια που φορούσε μαντήλα.

Σύμφωνα με τους μαθητές, η μαθήτρια τα προηγούμενα χρόνια κατά τη φοίτηση της στο σχολείο δεν είχε αντιμετωπίσει τέτοια συμπεριφορά. Κλήθηκε ο πατέρας της και την παρέλαβε. Την είδαν να φεύγει κλαίγοντας.

Καταγγέλλουν επίσης ότι ο Διευθυντής την ώρα που έδιωχνε την μαθήτρια ο ίδιος φορούσε καπέλο τύπου jokey.

Μερίδα μαθητών ζήτουν όπως αλλάξει συμπεριφορά ο Διευθυντής ή μετακινηθεί από το σχολείο τους.

* Στο οπτικό υλικό που ακολουθεί προβάλλονται οι τοποθετήσεις των μαθητών, ενώ μέσω τεχνικής επεξεργασίας αποκλείσαμε το ενδεχόμενο αναγνώρισης των προσώπων της ή της φωνής τους.

Δείτε το VIDEO (εναλλακτικά πατήστε ΕΔΩ)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE