ΚΥΠΡΟΣ: Επιστράφηκε η έκτακτη εισφορά για την άμυνα στους δικαιούχους συνταξιούχους

ΚΥΠΡΟΣ: Επιστράφηκε η έκτακτη εισφορά για την άμυνα στους δικαιούχους συνταξιούχους

Επιστράφηκε η έκτακτη εισφορά για την άμυνα επί των τόκων στους λογαριασμούς των δικαιούχων συνταξιούχων, ύστερα από πάρα πολλά διαβήματα της ΕΚΥΣΥ προς τον Έφορο Φορολογίας και τον Υπουργό Οικονομικών, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΚΥΣΥ.

Τα εμβάσματα αφορούν αιτήσεις που έγιναν το 2018 για το έτος 2017.

Παράλληλα, η ΕΚΥΣΥ πληροφορεί τους συνταξιούχους που έχουν συνολικό ετήσιο εισόδημα κάτω από τις €12.000 (το άτομο) ότι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους για την επιστροφή της έκτακτης εισφοράς για την άμυνα που τους αποκόπηκε από τους τόκους καταθέσεων  για τα χρόνια 2018 ή και 2017, αν δεν έχουν υποβάλει.

Αν υπάρχουν άτομα που δεν υπόβαλαν αίτηση και για προηγούμενα χρόνια μπορούν να υποβάλουν και τώρα με δικαίωμα αναδρομικής ισχύς από το 2013.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Επαφές στην Κύπρο, μεταξύ 1-2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσουν η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα και οι Πρόεδροι των πολιτικών ομάδων, ενόψει της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου μεταξύ άλλων θα έχουν και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE