Γάμος στην ελληνική showbiz – Δημοσιογράφος παντρεύεται διαιτητή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γάμος στην ελληνική showbiz – Δημοσιογράφος παντρεύεται διαιτητή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

DATA[

Τον εκλεκτό της καρδιάς της θα παντρεύεται ελληνίδα δημοσιογράφος.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μάλιστα, δημοσίευσε την αναγγελία του γάμου πριν από μερικές ημέρες στην εφημερίδα όπου εργάζεται η μέλλουσα νυφούλα, σύμφωνα με το Gossip-tv.gr.

Εκείνη μετράει πολλά χρόνια στο χώρο της δημοσιογραφίας, ενώ έχει εργαστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Εκείνος διαιτητής της Super League και τη σεζόν 2017-2018 μέσω των βραβείων ΠΣΑΤ ανακηρύχθηκε ο καλύτερος ρέφερι της χρονιάς.

Πρόκειται για την Μάρτζυ Λαζάρου και τον Τάσο Παπαπέτρου. Η δημοσιογράφος ποστάρει συνέχεια φωτογραφίες με τον αγαπημένο της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και δείχνει πως στο πλευρό του ζει την απόλυτη ευτυχία.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE