Γάμος στην ελληνική showbiz – Δημοσιογράφος παντρεύεται διαιτητή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γάμος στην ελληνική showbiz – Δημοσιογράφος παντρεύεται διαιτητή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τον εκλεκτό της καρδιάς της θα παντρεύεται ελληνίδα δημοσιογράφος.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μάλιστα, δημοσίευσε την αναγγελία του γάμου πριν από μερικές ημέρες στην εφημερίδα όπου εργάζεται η μέλλουσα νυφούλα, σύμφωνα με το Gossip-tv.gr.

Εκείνη μετράει πολλά χρόνια στο χώρο της δημοσιογραφίας, ενώ έχει εργαστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Εκείνος διαιτητής της Super League και τη σεζόν 2017-2018 μέσω των βραβείων ΠΣΑΤ ανακηρύχθηκε ο καλύτερος ρέφερι της χρονιάς.

Πρόκειται για την Μάρτζυ Λαζάρου και τον Τάσο Παπαπέτρου. Η δημοσιογράφος ποστάρει συνέχεια φωτογραφίες με τον αγαπημένο της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και δείχνει πως στο πλευρό του ζει την απόλυτη ευτυχία.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE