Γάμος στην ελληνική showbiz – Δημοσιογράφος παντρεύεται διαιτητή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γάμος στην ελληνική showbiz – Δημοσιογράφος παντρεύεται διαιτητή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τον εκλεκτό της καρδιάς της θα παντρεύεται ελληνίδα δημοσιογράφος.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μάλιστα, δημοσίευσε την αναγγελία του γάμου πριν από μερικές ημέρες στην εφημερίδα όπου εργάζεται η μέλλουσα νυφούλα, σύμφωνα με το Gossip-tv.gr.

Εκείνη μετράει πολλά χρόνια στο χώρο της δημοσιογραφίας, ενώ έχει εργαστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Εκείνος διαιτητής της Super League και τη σεζόν 2017-2018 μέσω των βραβείων ΠΣΑΤ ανακηρύχθηκε ο καλύτερος ρέφερι της χρονιάς.

Πρόκειται για την Μάρτζυ Λαζάρου και τον Τάσο Παπαπέτρου. Η δημοσιογράφος ποστάρει συνέχεια φωτογραφίες με τον αγαπημένο της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και δείχνει πως στο πλευρό του ζει την απόλυτη ευτυχία.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είπε την Τρίτη ότι θα προτείνει κοινή συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη για την ερχόμενη εβδομάδα, εκφράζοντας την ελπίδα να υπάρξει θετική ανταπόκριση.

BEST OF TOTHEMAONLINE