Ελένη Χατζίδου: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο – Οι τρυφερές στιγμές με τον Ετεοκλή Παύλου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ελένη Χατζίδου: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο – Οι τρυφερές στιγμές με τον Ετεοκλή Παύλου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η τραγουδίστρια έκανε γνωστό το χαρμόσυνο γεγονός μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και με ένα εξαιρετικά συγκινητικό μήνηυμα για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Την Πέμπτη (5/9), η τραγουδίστρια πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και το ζευγάρι φωτογραφήθηκε ευτυχισμένο με τη μικρούλα τους στην αγκαλιά του γνωστού personal trainer.

Όπως θα δείτε στο οπτικό υλικό που παρουσιάστηκε στην ιστοσελίδα Peoplegreece.com το ζευγάρι, πλέει πλέον σε πελάγη ευτυχίας.

Κρατώντας χέρι – χέρι, βγήκαν από την κλινική, έχοντας το κοριτσάκι τους μαζί τους.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE