Το ΓΕΣΥ προχωρά και εφαρμόζεται κανονικά απαντά η Κυβέρνηση στο ΑΚΕΛ

Το ΓΕΣΥ προχωρά και εφαρμόζεται κανονικά απαντά η Κυβέρνηση στο ΑΚΕΛ

 Tο ΓΕΣΥ προχωρά και εφαρμόζεται κανονικά και η Κυβέρνηση παρακολουθώντας στενά θα παίρνει όσα μέτρα χρειάζονται για την επιτυχή εφαρμογή του, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου απαντώντας σε σχετική δήλωση του ΑΚΕΛ.

«Το ΑΚΕΛ, όπως δείχνει με σημερινή δήλωση, εξακολουθεί να ασχολείται με φήμες. Συγκεκριμένα με φήμη σχετικά με το ΓΕΣΥ. Είναι καιρός να σταματήσουν να ασχολούνται με φήμες και να βλέπουν την πραγματικότητα», αναφέρεται στη γραπτή δήλωση.

Πραγματικότητα, προστίθεται, «είναι ότι το ΓΕΣΥ προχωρά και εφαρμόζεται κανονικά και η Κυβέρνηση παρακολουθώντας στενά θα παίρνει όσα μέτρα χρειάζονται για την επιτυχή εφαρμογή του»

«Πραγματικότητα είναι επίσης ότι το ΓΕΣΥ δεν υλοποιείται από κάποια άλλη Κυβέρνηση, αλλά από την Κυβέρνηση του Προέδρου Αναστασιάδη», καταλήγει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Επαφές στην Κύπρο, μεταξύ 1-2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσουν η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα και οι Πρόεδροι των πολιτικών ομάδων, ενόψει της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου μεταξύ άλλων θα έχουν και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE