189 τροχαίες παραβάσεις σε 150 ελέγχους – Μονοήμερη παγκύπρια εκστρατεία

189 τροχαίες παραβάσεις σε 150 ελέγχους – Μονοήμερη παγκύπρια εκστρατεία

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκεθή 06/09  μονοήμερη παγκύπρια εκστρατεία ελέγχου φορτηγών και λεωφορείων, με κύριο σκοπό την πρόληψη και αποτροπή πολύνεκρων και άλλων σοβαρών οδικών τροχαίων συγκρούσεων με φορτηγά και λεωφορεία, καθώς επίσης και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των τροχαίων αδικημάτων που πιθανόν να διαπράττονταν από οδηγούς τέτοιων οχημάτων αναφέρει η αστυνομία Κύπρου.

Η εκστρατεία πραγματοποιήθηκε από την Τροχαία Αρχηγείου σε συνεργασία με το Τμήμα Οδικών Μεταφορών και το Τμήμα Επιθεωρήσεως εργασίας.

Διενεργήθηκαν συνολικά 150 ελέγχοι φορτηγών – λεωφορείων, τόσο στο κυρίως, όσο και στο δευτερεύων οδικό δίκτυο καθώς και στο αστικό οδικό δίκτυο, κατά τους οποίους προέκυψαν τα πιο κάτω αποτελέσματα.

63 οδηγοί καταγγέλθηκαν για παράβαση του ορίου ταχύτητας

36 οδηγοί καταγγέλθηκαν γιατί οδηγούσαν είτε χωρίς άδεια κυκλοφορίας ή χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας

20 οδηγοί καταγγέλθηκαν για μη χρήση ζώνης ασφαλείας

7 οδηγοί καταγγέλθηκαν για μη χρήση ταχογράφων

7 οδηγοί καταγγέλθηκαν για φθαρμένα ελαστικά

56 οδηγοί καταγγέλθηκαν για διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE