Ελληνική Τράπεζα: «Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων σε κάρτες ή σε άλλο λογαριασμό από 13 μέχρι 16/09»

Ελληνική Τράπεζα: «Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων σε κάρτες ή σε άλλο λογαριασμό από 13 μέχρι 16/09»

Η Ελληνική Τράπεζα με ενημερωτικό μήνυμα που αποστέλλεται και σε κινητά τηλέφωνα, ενημερώνει το κοινό για την ενοποίηση των συστημάτων της πρώην Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας.

Την Παρασκευή 13/09 από τις 11:30 π.μ, σύμφωνα με την Ελληνική Τράπεζα, ξεκινάει η ολοκλήρωση της ενοποίησης των συστημάτων της πρώην Συνεργατικής.

'Δεν θα υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων σε κάρτες ή σε άλλο λογαριασμό και δεν θα λαμβάνετε SMS' αναφέρεται στην ενημέρωση.

'Θα μπορείτε να χρησιμοποιείται τις κάρτες σας για οποιεσδήποτε συναλλαγές/αναλήψεις', προστίθεται στην ανακοίνωση.

Από την Δευτέρα 16/09 το πρωί όλοι οι πελάτες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν πλήρως από όλα τα καταστήματα παγκύπρια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα στο Κυπριακό - Ραντεβού Γκουτέρες με τους δύο ηγέτες

Νέα κινητικότητα στο Κυπριακό - Ραντεβού Γκουτέρες με τους δύο ηγέτες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, θα βρίσκεται στην Κύπρο για επαφές, από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE