ΠΑΦΟΣ: Δυστυχώς «έσβησε» το 2,5 ετών αγοράκι – Δεν πρόσεξαν οι γονείς ότι πήγε στην πισίνα

ΠΑΦΟΣ: Δυστυχώς «έσβησε» το 2,5 ετών αγοράκι – Δεν πρόσεξαν οι γονείς ότι πήγε στην πισίνα

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 7/9 στο χωριό Αργάκα της επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 17:45 όταν το αγοράκι διέλαθε της προσοχής των γονιών του με αποτέλεσμα να πέσει στην πισίνα.

Όταν οι γονείς εξήλθαν της οικίας εντόπισαν το παιδάκι εντός της πισίνας αναίσθητο και αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία που με τη σειρά της ενημέρωσε ασθενοφόρο να μεταβεί στο σημείο.

Το 2,5 ετών αγοράκι δεν είχε τις αισθήσεις του ωστόσο είχε παλμό. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με χρήση και απινιδωτή για καρδιοαναπνευστική αναζωογώνηση και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Δυστυχώς όμως το αγγελούδι άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας την οικογένεια του στο πένθος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE