ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Νέο πλήγμα για τον Μπόρις Τζόνσον- Παραιτήθηκε η υπουργός Εργασίας

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Νέο πλήγμα για τον Μπόρις Τζόνσον- Παραιτήθηκε η υπουργός Εργασίας

Η υπουργός Εργασίας και Συντάξεων της Βρετανίας  Άμπερ Ραντ υπέβαλε αργά το βράδυ του Σαββάτου 7/9 την παραίτησή της, δηλώνοντας ότι δεν μπορούσε να παραμείνει άπραγη καθώς πιστά στελέχη των Τόρις εκδιώκονται από το κόμμα.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, την περασμένη εβδομάδα, 21 συντηρητικοί βουλευτές εκδιώχθηκαν από το κυβερνών κόμμα, αφού αψήφησαν την κυβέρνηση και ψήφισαν μαζί με τους συναδέλφους τους της αντιπολίτευσης το νομοσχέδιο για την αποτροπή του Brexit χωρίς συμφωνία.

«Παραιτήθηκα από τον υπουργικό θώκο ...», είπε η Ραντ με ανάρτησή της στο Twitter.

«Δεν μπορώ να παραμείνω άπραγη , καθώς καλοί, πιστοί, μετριοπαθείς Συντηρητικοί εκδιώκονται. Μίλησα στον πρωθυπουργό και του εξήγησα», πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE