ΠΑΦΟΣ: Εκτεταμένες ζημιές από φωτιά σε δυο οικοδομικά μηχανήματα

ΠΑΦΟΣ: Εκτεταμένες ζημιές από φωτιά σε δυο οικοδομικά μηχανήματα

Εκτεταμένες ζημιές από φωτιά υπέστησαν δυο οικοδομικά μηχανήματα που ήταν σταθμευμένα σε ανοικτό χώρο στο χωριό Αναρίτα.



Τα μηχανήματα ανήκουν σε εργολάβο από την Πάφο.

Η φωτιά στα δυο μηχανήματα εκδηλώθηκε γύρω στις 22:00 του Σαββάτου 7/9 και κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η περιοχή φρουρείται από την Αστυνομία και την Κυριακή 8/9 θα διενεργηθούν εξετάσεις για να εξακριβωθούν τα αίτια πρόκλησής της φωτιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE