ΠΑΦΟΣ: Εκτεταμένες ζημιές από φωτιά σε δυο οικοδομικά μηχανήματα

ΠΑΦΟΣ: Εκτεταμένες ζημιές από φωτιά σε δυο οικοδομικά μηχανήματα

Εκτεταμένες ζημιές από φωτιά υπέστησαν δυο οικοδομικά μηχανήματα που ήταν σταθμευμένα σε ανοικτό χώρο στο χωριό Αναρίτα.



Τα μηχανήματα ανήκουν σε εργολάβο από την Πάφο.

Η φωτιά στα δυο μηχανήματα εκδηλώθηκε γύρω στις 22:00 του Σαββάτου 7/9 και κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η περιοχή φρουρείται από την Αστυνομία και την Κυριακή 8/9 θα διενεργηθούν εξετάσεις για να εξακριβωθούν τα αίτια πρόκλησής της φωτιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE