Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά που ξέσπασε από πτώση κεραυνού

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά που ξέσπασε από πτώση κεραυνού

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά που ξέσπασε την Κυριακή από πτώση κεραυνού στην τοποθεσία “Βρύση του Κασιούτα”  εντός του Κρατικού Δάσους Αδελφοί.

Όπως ανακοίνωσε το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος στις 18.00, σήμερα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά από πτώση κεραυνού, σε δύσβατη περιοχή στην τοποθεσία “Βρύση του Κασιούτα”, εντός του Κρατικού Δάσους Αδελφοί.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι από την πυρκαγιά κάηκε μικρή έκταση πευκοδάσους και ότι για την κατάσβεσή της εργάστηκαν 12 άτομα του Τμήματος Δασών.

Στην περιοχή θα παραμείνουν δυνάμεις του Τμήματος Δασών για αντιμετώπιση πιθανής αναζωπύρωσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.