Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά που ξέσπασε από πτώση κεραυνού

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά που ξέσπασε από πτώση κεραυνού

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά που ξέσπασε την Κυριακή από πτώση κεραυνού στην τοποθεσία “Βρύση του Κασιούτα”  εντός του Κρατικού Δάσους Αδελφοί.

Όπως ανακοίνωσε το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος στις 18.00, σήμερα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά από πτώση κεραυνού, σε δύσβατη περιοχή στην τοποθεσία “Βρύση του Κασιούτα”, εντός του Κρατικού Δάσους Αδελφοί.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι από την πυρκαγιά κάηκε μικρή έκταση πευκοδάσους και ότι για την κατάσβεσή της εργάστηκαν 12 άτομα του Τμήματος Δασών.

Στην περιοχή θα παραμείνουν δυνάμεις του Τμήματος Δασών για αντιμετώπιση πιθανής αναζωπύρωσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE