Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά που ξέσπασε από πτώση κεραυνού

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά που ξέσπασε από πτώση κεραυνού

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά που ξέσπασε την Κυριακή από πτώση κεραυνού στην τοποθεσία “Βρύση του Κασιούτα”  εντός του Κρατικού Δάσους Αδελφοί.

Όπως ανακοίνωσε το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος στις 18.00, σήμερα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά από πτώση κεραυνού, σε δύσβατη περιοχή στην τοποθεσία “Βρύση του Κασιούτα”, εντός του Κρατικού Δάσους Αδελφοί.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι από την πυρκαγιά κάηκε μικρή έκταση πευκοδάσους και ότι για την κατάσβεσή της εργάστηκαν 12 άτομα του Τμήματος Δασών.

Στην περιοχή θα παραμείνουν δυνάμεις του Τμήματος Δασών για αντιμετώπιση πιθανής αναζωπύρωσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE