Στην περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου θα πάει ο Τσαβούσογλου

Στην περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου θα πάει ο Τσαβούσογλου

Την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου θα επισκεφθεί ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος βρίσκεται στα κατεχόμενα και αυτή την ώρα παρακάθεται σε σύσκεψη στο «προεδρικό» ενώ το μεσημέρι θα παρακαθίσει σε γεύμα προς τιμήν του που θα παραχωρήσει ο Κουντρέτ Οζερσάι.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί, ο κ. Τσαβούσογλου θα μεταβεί συνοδευόμενος από τον κ. Οζερσάι στην περίκλειστη πόλη και θα ενημερωθεί σχετικά. Η Κίπρις ποστασί σημειώνει ότι στα Βαρώσια έχουν μεταβεί κι άλλοι Τούρκοι αξιωματούχοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».