Στην Αθήνα ο Πρόεδρος για το Κυπριακό

Στην Αθήνα ο Πρόεδρος για το Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης αναχωρεί αύριο το πρωί (10/09) για την Αθήνα, όπου το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Της συνάντησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12μ., θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύουν στην Αθήνα, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Πρόδρομος Προδρόμου, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κ. Βασίλης Πάλμας, ο Πρέσβης της Δημοκρατίας στην Ελλάδα κ. Κυριάκος Κενεβέζος, ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Πέτρος Δημητρίου και υπηρεσιακοί παράγοντες.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.