Η αποκάλυψη μάνας μονογονίου για τον Λοΐζο Σέπο: «Κρίμας…» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η αποκάλυψη μάνας μονογονίου για τον Λοΐζο Σέπο: «Κρίμας…» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βρέθηκε στο επίκεντρο επικρίσεων για τον τρόπο που χειρίστηκε το ζήτημα με την μαντήλα και κάποιοι χρήστες των social media έσπευσαν να τον κακοχαρακτηρίσουν.

Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος.

Μητέρα –μονογονιός- εξέφρασε κάτω από δημοσίευση τη συμπάθειά της και τη συμπαράστασή της προς τον διευθυντή Λοΐζο Σέπο. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά του έπλεξε το εγκώμιο.

«Κρίμας τον άνθρωπο να περνά τέτοια δοκιμασία άδικα» σημειώνει και προσθέτει: «…χωρίς να του το ζητήσω μου υποσχέθηκε ότι δεν θα χρειάζεται να πληρώνω για ιδιαίτερα και θα αναλάμβανε τα πάντα με τους συναδέλφους του, γιατί είναι κρίμα να πληρώνουν μανάδες που μεγαλώνουν μόνες τα παιδιά τους. Άγιος άνθρωπος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - Όποιος έχει στοιχεία να τα δώσει στις Αρχές

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - Όποιος έχει στοιχεία να τα δώσει στις Αρχές

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE