Η αποκάλυψη μάνας μονογονίου για τον Λοΐζο Σέπο: «Κρίμας…» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η αποκάλυψη μάνας μονογονίου για τον Λοΐζο Σέπο: «Κρίμας…» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βρέθηκε στο επίκεντρο επικρίσεων για τον τρόπο που χειρίστηκε το ζήτημα με την μαντήλα και κάποιοι χρήστες των social media έσπευσαν να τον κακοχαρακτηρίσουν.

Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος.

Μητέρα –μονογονιός- εξέφρασε κάτω από δημοσίευση τη συμπάθειά της και τη συμπαράστασή της προς τον διευθυντή Λοΐζο Σέπο. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά του έπλεξε το εγκώμιο.

«Κρίμας τον άνθρωπο να περνά τέτοια δοκιμασία άδικα» σημειώνει και προσθέτει: «…χωρίς να του το ζητήσω μου υποσχέθηκε ότι δεν θα χρειάζεται να πληρώνω για ιδιαίτερα και θα αναλάμβανε τα πάντα με τους συναδέλφους του, γιατί είναι κρίμα να πληρώνουν μανάδες που μεγαλώνουν μόνες τα παιδιά τους. Άγιος άνθρωπος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μπαίνει «φωτιά» στην πολιτική ατζέντα: Τα 5 μεγάλα μέτωπα που ανοίγουν από τον Σεπτέμβρη

Μπαίνει «φωτιά» στην πολιτική ατζέντα: Τα 5 μεγάλα μέτωπα που ανοίγουν από τον Σεπτέμβρη

Μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η πολιτική σκηνή επιστρέφει σε πλήρεις ρυθμούς, με κυβέρνηση και νέα Βουλή να έχουν μπροστά τους μια σειρά από ανοιχτά ζητήματα που αναμένεται να καθορίσουν την ατζέντα των επόμενων μηνών. Το Κυπριακό, η πρώτη ουσιαστική περίοδος εργασιών της νέας Βουλής, η αξιολόγηση των νέων προσώπων που ανέλαβαν κυβερνητικά χαρτοφυλάκια, η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση και η ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου–Ελλάδας βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο.