Η αποκάλυψη μάνας μονογονίου για τον Λοΐζο Σέπο: «Κρίμας…» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η αποκάλυψη μάνας μονογονίου για τον Λοΐζο Σέπο: «Κρίμας…» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βρέθηκε στο επίκεντρο επικρίσεων για τον τρόπο που χειρίστηκε το ζήτημα με την μαντήλα και κάποιοι χρήστες των social media έσπευσαν να τον κακοχαρακτηρίσουν.

Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος.

Μητέρα –μονογονιός- εξέφρασε κάτω από δημοσίευση τη συμπάθειά της και τη συμπαράστασή της προς τον διευθυντή Λοΐζο Σέπο. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά του έπλεξε το εγκώμιο.

«Κρίμας τον άνθρωπο να περνά τέτοια δοκιμασία άδικα» σημειώνει και προσθέτει: «…χωρίς να του το ζητήσω μου υποσχέθηκε ότι δεν θα χρειάζεται να πληρώνω για ιδιαίτερα και θα αναλάμβανε τα πάντα με τους συναδέλφους του, γιατί είναι κρίμα να πληρώνουν μανάδες που μεγαλώνουν μόνες τα παιδιά τους. Άγιος άνθρωπος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται γυναίκα ηλικίας 46 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Τη 46χρονη φέρεται να τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο ο 55χρονος σύζυγός της, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE