Η αποκάλυψη μάνας μονογονίου για τον Λοΐζο Σέπο: «Κρίμας…» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η αποκάλυψη μάνας μονογονίου για τον Λοΐζο Σέπο: «Κρίμας…» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βρέθηκε στο επίκεντρο επικρίσεων για τον τρόπο που χειρίστηκε το ζήτημα με την μαντήλα και κάποιοι χρήστες των social media έσπευσαν να τον κακοχαρακτηρίσουν.

Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος.

Μητέρα –μονογονιός- εξέφρασε κάτω από δημοσίευση τη συμπάθειά της και τη συμπαράστασή της προς τον διευθυντή Λοΐζο Σέπο. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά του έπλεξε το εγκώμιο.

«Κρίμας τον άνθρωπο να περνά τέτοια δοκιμασία άδικα» σημειώνει και προσθέτει: «…χωρίς να του το ζητήσω μου υποσχέθηκε ότι δεν θα χρειάζεται να πληρώνω για ιδιαίτερα και θα αναλάμβανε τα πάντα με τους συναδέλφους του, γιατί είναι κρίμα να πληρώνουν μανάδες που μεγαλώνουν μόνες τα παιδιά τους. Άγιος άνθρωπος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE