Η αποκάλυψη μάνας μονογονίου για τον Λοΐζο Σέπο: «Κρίμας…» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η αποκάλυψη μάνας μονογονίου για τον Λοΐζο Σέπο: «Κρίμας…» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βρέθηκε στο επίκεντρο επικρίσεων για τον τρόπο που χειρίστηκε το ζήτημα με την μαντήλα και κάποιοι χρήστες των social media έσπευσαν να τον κακοχαρακτηρίσουν.

Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος.

Μητέρα –μονογονιός- εξέφρασε κάτω από δημοσίευση τη συμπάθειά της και τη συμπαράστασή της προς τον διευθυντή Λοΐζο Σέπο. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά του έπλεξε το εγκώμιο.

«Κρίμας τον άνθρωπο να περνά τέτοια δοκιμασία άδικα» σημειώνει και προσθέτει: «…χωρίς να του το ζητήσω μου υποσχέθηκε ότι δεν θα χρειάζεται να πληρώνω για ιδιαίτερα και θα αναλάμβανε τα πάντα με τους συναδέλφους του, γιατί είναι κρίμα να πληρώνουν μανάδες που μεγαλώνουν μόνες τα παιδιά τους. Άγιος άνθρωπος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE