ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέρασαν από το Μπέλφαστ οι Γερμανοί – Καθάρισε η Ολλανδία- Γκέλα ολκής η Κροατία – ΒΙΝΤΕΟ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Πέρασαν από το Μπέλφαστ οι Γερμανοί – Καθάρισε η Ολλανδία- Γκέλα ολκής η Κροατία – ΒΙΝΤΕΟ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Η Γερμανία πέρασε με νίκη από το Μπέλφαστ κόντρα στην Βόρειο Ιρλανδία (0-2) και έκανε πολύ δύσκολο το έργο της για κατάληψη μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων αφού η Ολλανδία σκόρπισε εκτός την Εσθονία (0-4).

Η Βόρειος Ιρλανδία είχε μόνο νίκες στα τέσσερα ματς με τις θεωρητικά αδύναμες ομάδες του 3ου ομίλου των προκριματικών (Εσθονία, Λευκορωσία) και παρότι είχε τις φάσεις στο πρώτο μέρος, στο πρώτο δυνατό ματς, υπέστη ήττα εντός από την Γερμανία.

Αυτό σημαίνει ότι ύστερα από πέντε αγώνες η Mannschaft την έπιασε στους 12 βαθμούς και πλέον στην ομάδα του Μάρτιν Ο’ Νιλ απομένουν τρία ματς, με την Γερμανία εκτός και με την Ολλανδία εντός/εκτός έδρας.

Αν και όλα είναι πιθανά στο κορυφαίο άθλημα, φαίνεται πως οι πιθανότητες δεν είναι με την Βόρειο Ιρλανδία, που ηττήθηκε για 7ο σερί ματς από την Γερμανία.

Οι γηπεδούχοι είχαν στο πρώτο μέρος δύο εκπληκτικές φάσεις με τον Γουάσινγκτον, η πρώτη στο 6′ σε καθαρό τετ-α-τετ και στις καθυστερήσεις όταν ύστερα από σέντρα από δεξιά σε δύο χρόνους δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 27′ η Γερμανία δεν πήρε καθαρό πέναλτι για χέρι του Κάτσκαρτ αλλά το κακό πρώτο 45λεπτο ακολούθησε ένα δεύτερο-φωτιά. Στο 48′ ο Χάστενμπεργκ με τρελό αριστερό βολέ στο παραθυράκι έκανε το 0-1 και στο επόμενο δεκάλεπτο οι Κλόστερμαν, Γκνάμπρι, Βέρνερ, Ρόις έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να μετατρέψουν το ματς σε party.

Η ομάδα του Ο’ Νιλ είχε την καλύτερη δική της στο 63′ με διαγώνιο δεξί σουτ του ΜακΝάιρ, για να έρθει στις καθυστερήσεις ο Γκνάμπρι με δύσκολο διαγώνιο πλασέ μετά την κάθετη του Χάβερτς να κάνει το 0-2.

Στο άλλο ματς του group, οι Ολλανδοί με φόρα μετά τη μεγάλη νίκη επί της Γερμανίας, δεν είχαν κανένα πρόβλημα να πάρουν δεύτερο σερί τρίποντο μακριά από την έδρα τους κάνοντας κομμάτια την Εσθονία με 0-4.

Τα δύο πρώτα γκολ για τους Οράνιε πέτυχε Ο Ράιαν Μπάμπελ (17′, 48′), στο 76′ ο Μέμφις Ντεπάι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, ενώ το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Βαϊνάλντουμ στο 87′.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα

5ος Ομιλος

Ουγγαρία – Σλοβακία 1-2
Αζερμπαϊτζάν – Κροατία 1-1

7ος Ομιλος

Πολωνία – Αυστρία 0-0
Λετονία – Βόρεια Μακεδονία 0-2
Σλοβενία – Ισραήλ 3-2

9ος Ομιλος

Ρωσία – Καζακστάν 1-0
Σαν Μαρίνο – Κύπρος 0-4
Σκωτία – Βέλγιο 0-4

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top