Π. ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: Επιμένουν οι γονείς - Δεν ανοίγουν ούτε την δεύτερη μέρα το δημοτικό της Αγίας Μαρίνας

Π. ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: Επιμένουν οι γονείς - Δεν ανοίγουν ούτε την δεύτερη μέρα το δημοτικό της Αγίας Μαρίνας

Κλειστό θα παραμείνει και την Τρίτη (10/9) το περιφερειακό δημοτικό σχολείο της Αγίας Μαρίνας Πόλεως Χρυσοχους με απόφαση των γονέων. Τα 58 παιδιά που φοιτούν στο σχολείο προέρχονται από την συγκεκριμένη κοινότητα και από τις γειτονικές κοινότητες της Γυαλιάς και των Νέων Δημμάτων.

Οι γονείς επιμένουν ότι έχασαν την εμπιστοσύνη τους και δεν μπορούν να συνεργαστούν με εκπαιδευτικό που εκτελεί χρέη διευθύντριας του δημοτικού σχολείου και ζητούν την αποπομπή της. Το Υπουργείο Παιδείας έχει διαμηνύσει ότι οι καταγγελίες τους θα πρέπει να εξετασθούν και δεν μπορεί να γίνει μετακίνηση χωρίς τεκμηρίωση.

Καταβάλλονται προσπάθειες για εξέταση των καταγγελιών από ειδική επιτροπή άμεσα ενώ οι γονείς παρουσιάζονται πρόθυμοι να επιτρέψουν στα παιδιά τους να μεταβούν στο σχολείο, ακόμη και ενόσω διεξάγεται η έρευνα, νοουμένου ότι στο σχολείο θα βρίσκεται σε καθημερινή βάση επιθεωρητής μαζί με την διευθύντρια και τους εκπαιδευτικούς.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Σε μια προσπάθεια να προχωρήσει η συζήτηση για τα ΜΟΕ, όπως αποφασίστηκε στη διάσκεψη της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, συναντάται σήμερα στις 11 το πρωί, με τον Ερσίν Τατάρ, στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE