Ενημέρωσε Παυλόπουλο ο Πρόεδρος - «Σθεναρή στήριξη Ελλάδας στην Κύπρο»

Ενημέρωσε Παυλόπουλο ο Πρόεδρος - «Σθεναρή στήριξη Ελλάδας στην Κύπρο»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ενημέρωσε τηλεφωνικά τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, με τον κ. Παυλόπουλο να εκφράζει «σθεναρή στήριξη».

Σύμφωνα με ανάρτηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Πρόδρομου Προδρόμου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σε μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τον ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στο εθνικό θέμα.

«Ο Πρόεδρος Παυλόπουλος επαναβεβαίωσε για τη σθεναρή στήριξη του ιδίου και της Ελλάδας στην Κύπρο» καταλήγει ο Εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE