Ενημέρωσε Παυλόπουλο ο Πρόεδρος - «Σθεναρή στήριξη Ελλάδας στην Κύπρο»

Ενημέρωσε Παυλόπουλο ο Πρόεδρος - «Σθεναρή στήριξη Ελλάδας στην Κύπρο»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ενημέρωσε τηλεφωνικά τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, με τον κ. Παυλόπουλο να εκφράζει «σθεναρή στήριξη».

Σύμφωνα με ανάρτηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Πρόδρομου Προδρόμου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σε μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τον ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στο εθνικό θέμα.

«Ο Πρόεδρος Παυλόπουλος επαναβεβαίωσε για τη σθεναρή στήριξη του ιδίου και της Ελλάδας στην Κύπρο» καταλήγει ο Εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν αποτελεί απλώς μια προσωπική πολιτική επιτυχία. Η πρώτη μεγάλη κοινοβουλευτική αναμέτρηση μετά τις βουλευτικές εκλογές, λειτούργησε ως ένα άτυπο τεστ συμμαχιών, ισορροπιών και πολιτικών προθέσεων, αποκαλύπτοντας από πολύ νωρίς τις δυναμικές που διαμορφώνονται στο νέο πολιτικό σκηνικό.