Ενημέρωσε Παυλόπουλο ο Πρόεδρος - «Σθεναρή στήριξη Ελλάδας στην Κύπρο»

Ενημέρωσε Παυλόπουλο ο Πρόεδρος - «Σθεναρή στήριξη Ελλάδας στην Κύπρο»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ενημέρωσε τηλεφωνικά τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, με τον κ. Παυλόπουλο να εκφράζει «σθεναρή στήριξη».

Σύμφωνα με ανάρτηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Πρόδρομου Προδρόμου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σε μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τον ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στο εθνικό θέμα.

«Ο Πρόεδρος Παυλόπουλος επαναβεβαίωσε για τη σθεναρή στήριξη του ιδίου και της Ελλάδας στην Κύπρο» καταλήγει ο Εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Όπλα είπα λέω 

Όπλα είπα λέω