ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο Δικαστήριο ο 42χρονος για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο Δικαστήριο ο 42χρονος για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκε την Τρίτη (10/09), ο 42χρονος που συνελήφθη για κατοχή παιδικής πορνογραφίας. 

Διάταγμα εξαήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας σε 42χρονο, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής και διανομής παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Της σύλληψής του, προηγήθηκε πληροφορία μέσω της Europol, η οποία αξιολογήθηκε, ενώ σε έρευνα που έγινε χθες, εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο παραλήφθηκε για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, εντοπίστηκαν δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα κινητό τηλέφωνο, τρείς εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, τέσσερις συσκευές αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων καθώς και πέντε κάρτες μνήμης. και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής. Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top