Κίκης: «Καμία ενημέρωση για θέμα προπονητή»

Κίκης: «Καμία ενημέρωση για θέμα προπονητή»

Ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου, μίλησε σήμερα στην ιστοσελίδα μας και δήλωσε πως δεν είχε καμία επαφή με τον Απόστολο Μακρίδη και για πρόθεση του να παραιτηθεί.

Νωρίτερα σήμερα, υπήρξε πληροφόρηση πως ο τεχνικός του Εθνικού κάνει σκέψεις παραίτησης μετά το χθεσινό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ. Από πλευράς προέδρου της ομάδας, υπάρχει άγνοια και θα γίνει συνάντηση για να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Ο Απόστολος Μακρίδης ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος μετά το χθεσινό παιχνίδι και έχει παράπονα από την διαιτησία, τα οποία υπάρχουν από την αρχή της σεζόν. Μάλιστα, δεν ήθελε να σχολιάσει τον αγώνα παρά μόνο να ευχηθεί καλή επιτυχία στην Εθνική μας ομάδα που δίνει αγώνα με το Βέλγιο το ερχόμενο Σάββατο.

Στον Εθνικό έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία του χθεσινού αγώνα με την ΑΕΛ που εστιάζονται σε φάση που ζήτησαν πέναλτι, σε γκολ που σημείωσε η ομάδα και ακυρώθηκε αλλά και στη τελευταία φάση του αγώνα που ζήτησαν χέρι.

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τριμερής Ιερουσαλήμ: Στρατηγικός άξονας με μηνύματα προς Άγκυρα -Τι κερδίζει η Κύπρος και πώς οι ΗΠΑ προσδίδουν βάθος στη συνεργασία

Τριμερής Ιερουσαλήμ: Στρατηγικός άξονας με μηνύματα προς Άγκυρα -Τι κερδίζει η Κύπρος και πώς οι ΗΠΑ προσδίδουν βάθος στη συνεργασία

Ως «την πιο ουσιαστική» χαρακτήρισε ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, τη συνάντηση των ηγετών Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ, στο πλαίσιο της 10ης Τριμερούς Συνόδου Κορυφής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE