ΜΑΧΑΙΡΑΣ: Η κατάσταση της υγείας του οδηγού που έπεσε στον γκρεμό με το αυτοκίνητο

ΜΑΧΑΙΡΑΣ: Η κατάσταση της υγείας του οδηγού που έπεσε στον γκρεμό με το αυτοκίνητο

Καθοδόν προς το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με ασθενοφόρο ο οδηγός που έπεσε στον γκρεμό με το αυτοκίνητο του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται να έχει τις αισθήσεις του.

Το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 10:00πμ (11/09), υπό συνθήκες που διερευνώνται, κοντά στο εκκλησάκι του Αγίου Ονουφρίου, περίπου 3 χιλιόμετρα από τη Μονή του Μαχαιρά.

Ο οδηγός ήταν μόνος του. Αμέσως στο περιστατικό ανταποκρίθηκαν όλα τα αρμόδια τμήμα.

Μέλη της αστυνομικής δύναμης από τον αστυνομικό σταθμό Κλήρου, της πυροσβεστικής από τον σταθμό Λακατάμειας, ενώ έφθασε στο σημείο και η ΕΜΑΚ, αλλά δεν παρενέβη, αφού ήδη είχε γίνει ο απεγκωβισμός και η διάσωση του ανθρώπου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE