Δεύτερη αποχώρηση κριτή από το THE VOICE μετά τον Μαραβέγια - VIDEO

Δεύτερη αποχώρηση κριτή από το THE VOICE μετά τον Μαραβέγια - VIDEO

Η μια αποχώρηση μετά την άλλη!

Τον πολύ καλό του φίλο και συνεργάτη, φαίνεται να ακολουθεί ο Πάνος Μουζουράκης σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην πρωινή εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου-Κου».

Ο Κωστής Μαραβέγιας όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το μουσικό talent show, ΤHE VOICE, με μία ανάρτηση του στο Instagram και επικαλέστηκε επαγγελματικούς λόγους για ένα όνειρο που προσπαθεί να υλοποιήσει. 

Σύμφωνα με τα όσα ανάφερε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, η παραγωγή αναμένει να ακούσει την οριστική απόφαση του Πάνου Μουζουράκη εαν θα παραμείνει ή εαν θα αποχωρήσει και αυτός από το τηλεπαιχνίδι μέχρι την Πέμπτη (12/09).

Μάλιστα, αναφέρει ότι η παραγωγή έχει ήδη κάνει πρόταση στην Ελένη Φουρέιρα, η οποία αρνήθηκε και έχει γίνει πρόταση και στην Πάολα από την οποία αναμένουν απάντηση. 

Δείτε το σχετικό video παρακάτω: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE