Απαράδεκτη, χαρακτηρίζει η Άγκυρα τη δήλωση Νετανιάχου για προσάρτηση Κοιλάδας του Ιορδάνη

Απαράδεκτη, χαρακτηρίζει η Άγκυρα τη δήλωση Νετανιάχου για προσάρτηση Κοιλάδας του Ιορδάνη

 Απαράδεκτη, χαρακτηρίζει η Άγκυρα την ανακοίνωση του Ισραηλινού Πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου πως στην περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές της 17ης Σεπτεμβρίου θα προσαρτήσει την Κοιλάδα του Ιορδάνη στη Δυτική Όχθη και καλεί την διεθνή κοινότητα να αντιδράσει.

Σε ανακοίνωσή του, το τουρκικό ΥΠΕΞ καλεί "τη διεθνή κοινότητα να μην μείνει σιωπηλή και να αντιδράσει απέναντι στην θρασύ καταπάτηση όλων των αρχών και κανόνων του διεθνούς θεμελιώδους δικαίου και των από το Ισραήλ”. “Η Τουρκία θα συνεχίσει  να βρίσκεται δίπλα στον παλαιστινιακό λαό και να στηρίζει με όλη της τη δύναμη τον δίκαιο αγώνα ανεξαρτησίας του Παλαιστινιακού Κράτους”, αναφέρει.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

«Το μέλλον είναι πολύ φωτεινό», δήλωσε στο ΚΥΠΕ για την αμυντική και στρατιωτική συνεργασία ΗΠΑ – Κύπρου ο νέος Πρέσβης της χώρας στη Λευκωσία, Τζον Μπρέσλοου.

BEST OF TOTHEMAONLINE