ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Φοβερό θανατηφόρο στην Καρπασία- Νεκρός 36χρονος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ:  Φοβερό θανατηφόρο στην Καρπασία- Νεκρός 36χρονος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άλλη μια τραγωδία  στους δρόμους της κατεχόμενης Κύπρου, που όπως και στις ελεύθερες περιοχές, «μαστίζεται» από τα θανατηφόρα τροχαία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο, ήταν γύρω στις 23:30 της Τρίτης 10/9 όταν 36χρονος οδηγούσε το όχημα του στον αυτοκινητόδρομο Αμμοχώστου- Καρπασίας. Σε κάποιο σημείο του δρόμου έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα αυτό πρώτα να κτυπήσει σε πάσσαλο και στη συνέχεια, ακυβέρνητο να ανατραπεί επανειλημμένα.

Από το τροχαίο ο 36χρονος Mεχμέτ Ακίν, ένας δημοφιλής νέος της περιοχής όπως σημειώνεται, τραυματίστηκε κρίσιμα. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε Νοσοκομείο της κατεχόμενης Αμμοχώστου όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή.

Όπως αναφέρουν τα δημοσίευμα ο άτυχος άντρας φαίνεται να είχε αναπτύξει ταχύτητα και να οδηγούσε απρόσκετα, παράγοντες που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο χαμό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.