ΚΥΠΡΟΣ

Ο Βιλέλα έδωσε άνεση στη Νέα Σαλαμίνα

Ο Βιλέλα έδωσε άνεση στη Νέα Σαλαμίνα

Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν τον στόχο τους απέναντι στον Οθέλλο και με δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, ανέβηκαν στους 26 βαθμούς και μπορούν να αισθάνονται πιο άνετοι.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για το συγκρότημα του Νίκου Παναγιώτου, ήταν ο Κλέισον Βιλέλα. Ήταν ο σκόρερ και των δύο τερμάτων της ομάδας του και ουσιαστικά «υπόγραψε» τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή τους και με ουσία στο παιχνίδι τους, οι παίκτες των «ερυθρολεύκων» κατόρθωσαν να φθάσουν στο ζητούμενο, απέναντι σε ένα απαιτητικό αντίπαλο που έψαξε με τη σειρά του το βαθμολογικό κέρδος.

Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας με την Δόξα. Ένα παιχνίδι που η ομάδα θέλει να κερδίσει και να συνεχίσει τις επιτυχίες.

Την ερχόμενη Παρασκευή, έχει διευθετηθεί φιλικό παιχνίδι με την Ομόνοια.

Στέλιος Δημοσθένους 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top