Πελενδρίτου: «Πίστευα ότι δεν θα ήμουν σε αυτό το Παγκόσμιο, αλλά…»

Πελενδρίτου: «Πίστευα ότι δεν θα ήμουν σε αυτό το Παγκόσμιο, αλλά…»

Η Καρολίνα Πελενδρίτου ανάρτησε το βράδυ της Τετάρτης το εξής: 

«Παγκόσμιο πρωτάθλημα Λονδίνο 2019
Η τελευταία προπόνηση ολοκληρώθηκε.
Από αύριο θα μετράω την 7η μου συμμετοχή σε παγκόσμιο πρωτάθλημα από το 2002 μέχρι και σήμερα.
Στις 31 Ιουλίου, όταν τραυματίστηκα, με μερική ρήξη στον προσαγωγό, πίστευα ότι δεν θα μπορεσω να παρεβρεθώ σε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Τελικά είμαι εδώ…
Σίγουρα δεν είμαι στην Κατάσταση που θα ήθελα να βρίσκομαι για αυτούς τους αγώνες, λόγω τραυματισμού,όμως η παρουσία μου εδώ μου δίνει μεγάλη χαρά!
Ευχαριστώ όλους μου τους συνεργάτες που ο καθένας μέσα από την ιδιότητα του, με βοήθησαν να βρίσκομαι στο παγκόσμιο της διεθνούς Παραολυμπιακής επιτροπής, Λονδίνο 2019
@stelioskakavogiannis @antxago @panagiotis_kouloumentas @adidas @misitzis_g @opapcy @omoiostasis @cyprussportsorganisation @paraswimming»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.