ΧΑΜΟΣ: Προπονητής ξεφεύγει και αποκαλεί δημοσιογράφο… «πουτ@@@» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΧΑΜΟΣ: Προπονητής ξεφεύγει και αποκαλεί δημοσιογράφο… «πουτ@@@» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εθνική ομάδα της Παλαιστίνης αντιμετώπισε το Ουζμπεκιστάν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 και επικράτησε 2-0. Πέντε μέρες μετά έχασε με 2-1 από τη Σιγκαπούρη για τον ίδιο θεσμό.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα, ένας Παλαιστίνιος δημοσιογράφος ρώτησε τον προπονητή της εθνικής του ομάδας γιατί δεν έκανε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το προ ημερών ματς. Τότε ο Noureddine Ould Ali έγινε έξω φρενών.

Άρχισε να φωνάζει στον δημοσιογράφο, τον αποκάλεσε πουτ@@@ και έφυγε από την αίθουσα

Δείτε το βίντεο: 

 

Πηγή: www.metrosport.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE