ΚΥΠΡΟΣ: Διαδοχικές εκρήξεις σε αποθήκες πυρομαχικών στον κατεχόμενο Άγιο Επίκτητο

ΚΥΠΡΟΣ: Διαδοχικές εκρήξεις σε αποθήκες πυρομαχικών στον κατεχόμενο Άγιο Επίκτητο

Τρεις διαδοχικές εκρήξεις σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης 12/09 στην κατεχόμενη Κερύνεια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, οι εκρήξεις σημειώθηκαν γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης 12/09 στον Άγιο Επίκτητο στην επαρχία Κερύνειας.

Όπως αναφέρεται οι εκρήξεις σημειώθηκαν σε τρείς αποθήκες πυρομαχικών στον κατεχόμενο Άγιο Επίκτητο, ενώ λόγω των εκρήξεων ξέσπασε στον χώρο πυρκαγιά.

Από τις εκρήξεις κρίθηκε αναγκαίο να εκκενωθεί παρακείμενο ξενοδοχείο, ενώ στο σημείο μετέβη ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί όπως επίσης και ο Κουτρέτ Οζερσάι.

Από τις εκρήξεις, δεν καταγράφηκε οποιοσδήποτε θάνατος, ενώ οι μέχρι στιγμής αναφορές κάνουν λόγω για τραυματίες.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επανέρχεται ο Φυτιρής για Δρουσιώτη - «Το παραδοθέν κείμενο δεν αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο»

Επανέρχεται ο Φυτιρής για Δρουσιώτη - «Το παραδοθέν κείμενο δεν αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο»

Επανέρχεται το Υπουργείο Δικαιοσύνης αναφορικά με τους ισχυρισμούς του συγγραφέα Μακάριου Δρουσιώτη περί παράδοσης στοιχείων στην Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως μέχρι στιγμής δεν έχει κατατεθεί οποιοδήποτε τεκμηριωμένο υλικό που να μπορεί να αξιοποιηθεί στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE