Θετική η εικόνα της οικονομίας της Κύπρου

Θετική η εικόνα της οικονομίας της Κύπρου

Θετική είναι συνολικά η εικόνα της οικονομίας της Κύπρου αλλά και της εφαρμογής του προγράμματός της, σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο της ΕΕ Γίρκι Κατάινεν.

Στο πλαίσιο διάσκεψης Τύπου ο κ. Κατάινεν ανέφερε ότι αν δει κανείς πως αντέδρασε η χώρα στην κρίση, ήταν μια «πολύ γρήγορη αντίδραση».

Η χώρα αντιμετώπισε τις προκλήσεις και παρά τις κάποιες αρνητικές επιπτώσεις, κατόρθωσε να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη, σημείωσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE