ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άνοιξαν «επιχείρηση» στο διαμέρισμα – Τρία άτομα στο κελί

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άνοιξαν «επιχείρηση» στο διαμέρισμα – Τρία άτομα στο κελί

Σύλληψη τριών προσώπων ηλικίας 23, 22 και 33 ετών για υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών και κατοχής με σκοπό την προμήθεια.

Μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) διενήργησαν γύρω στις 10 το βράδυ της Τετάρτης 11/09 έρευνα στην οικία 23χρονης στη Λευκωσία, βάσει δικαστικού εντάλματος έρευνας.

Εντός της οικίας βρίσκονταν άλλα δύο πρόσωπα ηλικίας 22 και 33 ετών και οι δύο από τη Λευκωσία. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκε εντός του διαμερίσματος ποσότητα κοκαΐνης βάρους 15 γραμμαρίων καθώς και 3 γραμμάρια κάνναβης.

Τα ανευρεθέντα ναρκωτικά καθώς και άλλα τεκμήρια που εντοπίστηκαν στην οικία, παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις.

Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE