H ΝΕΑ του ΔΟΥΛΕΙΑ…

H ΝΕΑ του ΔΟΥΛΕΙΑ…

Μετά από 33 μήνες γεμάτους εμπειρίες, ευχάριστες, δυσάρεστες στιγμές και μπόλικη πίεση, ο Σωφρόνης Αυγουστή, τις τελευταίες δυο εβδομάδες είναι σε διακοπές. 

Προσπαθεί να συνηθίσει το νέο τρόπο ζωής. Λογικό είναι να τον χαίρονται παραπάνω αυτές τις μέρες, τα μέλη της οικογένειας του.

Ενδιαφέρονται πολλοί για το που θα «μπαρκάρει» ο 42χρονος τεχνικός, μετά τον Απόλλωνα.

Το σενάριο να φορέσει τις φόρμες της εθνικής ομάδας, συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες, αλλά δεν μπορεί να γίνει άμεσα.

Μέχρι να λήξει το συμβόλαιο του Μπεν Σιμόν, ίσως του παρουσιαστεί άλλη ευκαιρία/πρόταση από μεγάλο μαγαζί της νήσου.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

Η ηγεσία της Νομικής Υπηρεσίας επέλεξε να ανοίξει τα χαρτιά της, εν μέσω του έντονου δημόσιου διαλόγου και του μεγάλου ενδιαφέροντος που περιβάλλει το υπό εξέλιξη πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE