Κινδύνεψαν άνθρωποι σε σκάφος ανοικτά της Λάρνακας

Κινδύνεψαν άνθρωποι σε σκάφος ανοικτά της Λάρνακας

Συναγερμός σήμανε γύρω στις 9 το πρώι (12.09) στο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης μετά από πληροφορία, ότι κινδύνευαν άτομα σε μικρό σκαφος. 

 

Στη διάσωση έξι ατόμων που διέτρεξαν άμεσο κίνδυνο ενώ επέβαιναν σε μικρό σκάφος που επέπλε στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Λάρνακας προχώρησε το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης. 

Στο σκάφος επέβαιναν τέσσερις ενήλικες και δυο παιδιά και πρόκειται για πρόσφυγες. 

Οι διασωθέντες μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο Λιμάνι Λάρνακας και μετέπειτα τους ανέλαβαν οι αρμόδιες υπηρείσες της Δημοκρατίας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Η παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη-δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου- για την ανάγκη ξεκάθαρων ιδεολογικοπολιτικών θέσεων, δεν πέρασε απαρατήρητη στα πολιτικά επιτελεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE