Κινδύνεψαν άνθρωποι σε σκάφος ανοικτά της Λάρνακας

Κινδύνεψαν άνθρωποι σε σκάφος ανοικτά της Λάρνακας

Συναγερμός σήμανε γύρω στις 9 το πρώι (12.09) στο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης μετά από πληροφορία, ότι κινδύνευαν άτομα σε μικρό σκαφος. 

 

Στη διάσωση έξι ατόμων που διέτρεξαν άμεσο κίνδυνο ενώ επέβαιναν σε μικρό σκάφος που επέπλε στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Λάρνακας προχώρησε το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης. 

Στο σκάφος επέβαιναν τέσσερις ενήλικες και δυο παιδιά και πρόκειται για πρόσφυγες. 

Οι διασωθέντες μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο Λιμάνι Λάρνακας και μετέπειτα τους ανέλαβαν οι αρμόδιες υπηρείσες της Δημοκρατίας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Κατηγορηματική διάψευση κάθε υπαινιγμού περί διαφθοράς εκπέμπει το Προεδρικό περιβάλλον του Νίκου Χριστοδουλίδη.Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος ασκεί τα καθήκοντά του με απόλυτη εντιμότητα, τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι κατά την αποχώρησή του από το αξίωμα δεν θα υπάρξει καμία σκιά εις βάρος του.

BEST OF TOTHEMAONLINE