ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναχώρησε για τον αγώνα της στη Μπρατισλάβα η «ΧΡΥΣΗ» πεντάδα Κύπριων αθλητών

Αναχώρησε για τον αγώνα της στη Μπρατισλάβα η «ΧΡΥΣΗ» πεντάδα Κύπριων αθλητών

Αναχώρησε σήμερα για τη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας η εξαμελής αποστολή της Εθνικής Ομάδας Κανό Καγιάκ, που θα συμμετάσχει στη Διεθνή Ρεγγάτα Olympic Hopes, η οποία πραγματοποιείται το εχόμενο τριήμερο 13-15 Σεπτεμβρίου.

Οι αθλητές Χρίστος Χριστοδούλου, Χρίστος Ντίλαν Χριστοδούλου, Ραφαήλ Νικολάου, David Bokor Nagy και Άρης Ηρακλέους είναι η «χρυσή πεντάδα» που θα αγωνιστεί τόσο σε ατομικά αγωνίσματα όσο και σε αγωνίσματα διπλού και τετραπλού πληρώματος.

Η Διεθνής Ρεγγάτα Olympic Hopes είναι ένας αγώνας παγκόσμιας εμβέλειας, ο οποίος όμως φιλοξενεί μόνο αθλητές ηλικιών 15 – 17 ετών.

Το επίπεδο της διοργάνωσης είναι ιδιαίτερα υψηλό, αφού φέτος συμμετέχουν συνολικά 36 χώρες, μεταξύ αυτών οι χώρες – υπερδυνάμεις του αθλήματος, όπως ο Καναδάς, η Γερμανία, η Ουγγαρία, η Σερβία, η Γαλλία κλπ.

Οι αθλητές της κυπριακής αποστολής, έπειτα από μια σειρά κοινών προπονήσεων ποντάρουν σε μια πολύ καλή επίδοση τόσο στα ατομικά αγωνίσματα αλλά κυρίως στα αγωνίσματα πληρωμάτων (Κ2, Κ4).

Ευχόμαστε στην Ομάδα καλή επιτυχία!

Πηγή: Κυπριακή Ομοσπονδία Κανό – Καγιάκ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top