Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ρίζος

Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ρίζος

Απεβίωσε το πρωί της Παρασκευής (13./9), σε ηλικία 83 χρονών, ο πρώην εκδότης και δημοσιογράφος Δημήτρης Ρίζος ο οποίος τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. 

Ο Δημήτρης Ρίζος γεννήθηκε το 1936 στην Πρώτη Σερρών. Μεσουράνησε δημοσιογραφικά τη δεκαετία του '80, όντας τότε διευθυντής του Ελεύθερου Τύπου και εκδότης του Αδέσμευτου Τύπου. Ίδρυσε επίσης τον ραδιοφωνικό σταθμό Λάμψη. 

Tην είδηση επιβεβαίωσε στον ΣΚΑΙ ο αδελφός του, Νίκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE