ΚΥΠΡΟΣ: Άφαντη 37χρονη γυναίκα- Δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 10 Σεπτεμβρίου- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Άφαντη 37χρονη γυναίκα- Δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 10 Σεπτεμβρίου- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Για 4η συνεχόμενη μέρα απουσιάζει από το χώρο διαμονής της 37χρονη με αποτέλεσμα η εξαφάνισή της να καταγγελθεί στην Αστυνομία. Με ανακοίνωσή της η Δύναμη έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία της με σκοπό να αντλήσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό της.

 

Kαταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι, η THI HIEN LUONG από το Βιετνάμ, ηλικίας 37 ετών, απουσιάζει από το χώρο διαμονής της στον Άγιο Επιφάνειο, από τις 10 Σεπτεμβρίου, 2019. 
 
Η 37χρονη είναι ύψους 1,60μ., μέτριας σωματικής διάπλασης με μαύρα μακριά μαλλιά και μαύρα μάτια.
 
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Οι διμερείς σχέσεις Κύπρου – Μολδαβίας, η ενταξιακή πορεία της Μολδαβίας στην ΕΕ, οι περιφερειακές εξελίξεις, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό θα είναι ανάμεσα στα θέματα που θα απασχολήσουν τις συνομιλίες που θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την Πρόεδρο της Μολδαβίας, κατά τη σημερινή, πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Μολδαβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE