Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του Δημήτρη Ρίζου: «Καλό ταξίδι αγαπημένε μου» - ΕΙΚΟΝΑ

Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του Δημήτρη Ρίζου: «Καλό ταξίδι αγαπημένε μου» - ΕΙΚΟΝΑ

Έφυγε σε ηλικία 83 ετών από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής 13/09 ο Δημήτρης Ρίζος.

Ο γνωστός εκδότης που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια προβλήματα υγείας, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία. Στο πλευρό του μέχρι το τέλος ήταν η σύζυγός του Πέγκυ Ρϊζου, η οποία επέλεξε να τον αποχαιρετήσει και μέσω των social media.

Η σύζυγός του, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό της στο Facebook, δημοσίευσε μια κοινή και πολύ τρυφερή φωτογραφία τους, γράφοντας στη λεζάντα που τη συνόδευε: «Μια υπέροχη στιγμή χαραγμένη για πάντα στο μυαλό μου. Καλό ταξίδι αγαπημένε μου Δημήτρη…».

Παράλληλα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το πότε και πού θα γίνει η κηδεία του συζύγου της.

«Τον αγαπημένο μας Δημήτριο Ρίζο αποχαιρετούμε το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019, στις 12:30 μ.μ.. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Νέου Κοιμητηρίου Γλυφάδας».

Δείτε τη φωτογραφία:

 

Από protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE