Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του Δημήτρη Ρίζου: «Καλό ταξίδι αγαπημένε μου» - ΕΙΚΟΝΑ

Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του Δημήτρη Ρίζου: «Καλό ταξίδι αγαπημένε μου» - ΕΙΚΟΝΑ

Έφυγε σε ηλικία 83 ετών από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής 13/09 ο Δημήτρης Ρίζος.

Ο γνωστός εκδότης που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια προβλήματα υγείας, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία. Στο πλευρό του μέχρι το τέλος ήταν η σύζυγός του Πέγκυ Ρϊζου, η οποία επέλεξε να τον αποχαιρετήσει και μέσω των social media.

Η σύζυγός του, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό της στο Facebook, δημοσίευσε μια κοινή και πολύ τρυφερή φωτογραφία τους, γράφοντας στη λεζάντα που τη συνόδευε: «Μια υπέροχη στιγμή χαραγμένη για πάντα στο μυαλό μου. Καλό ταξίδι αγαπημένε μου Δημήτρη…».

Παράλληλα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το πότε και πού θα γίνει η κηδεία του συζύγου της.

«Τον αγαπημένο μας Δημήτριο Ρίζο αποχαιρετούμε το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019, στις 12:30 μ.μ.. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Νέου Κοιμητηρίου Γλυφάδας».

Δείτε τη φωτογραφία:

 

Από protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE