ΕΛΛΑΔΑ: Εντοπίστηκε νεκρός από περαστικούς - Τον έψαχναν ένα μήνα

ΕΛΛΑΔΑ: Εντοπίστηκε νεκρός από περαστικούς - Τον έψαχναν ένα μήνα

Το πτώμα ενός άνδρα, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί εδώ και αρκετές μέρες, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (13/9) στον ποταμό Νέστο, στην Ξάνθη.

Το πτώμα εντοπίστηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης από περαστικούς στην παραποτάμια περιοχή κοντά στο Εράσμιο, σύμφωνα με το xanthnea.gr.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των Αρχών πρόκειται για 60χρονο από τον οικισμό του Κύρνου, ο οποίος είχε εξαφανιστεί εδώ και περίπου έναν μήνα.

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν οι συνθήκες του θανάτου του.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, ο άντρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE