ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρεμιέρα… Απόλλωνα και κόουτς – Τι ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ κόντρα στην Πάφο FC

Πρεμιέρα… Απόλλωνα και κόουτς – Τι ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ κόντρα στην Πάφο FC

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να πάει κάποιος οπαδός του Απόλλωνα, να παρακολουθήσει από κοντά το αποψινό παιχνίδι με την Πάφο. Κατ’ αρχήν είναι μόλις το πρώτο στη φετινή σεζόν, που θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της ομάδας. Μπροστά από τον κυανόλευκο πάγκο, δεν θα βρίσκεται ο Σωφρόνης Αυγουστή, αλλά ο διάδοχος του Ιβάν Βουκομάνοβιτς. Επίσης ενδιαφέρον προκαλεί το ότι η Πάφος είναι αρκετά ενισχυμένη φέτος και αντιλαμβάνονται οι πάντες στον Απόλλωνα ότι θα έχουν δύσκολο έργο.

Εκτός πλάνων για το σημερινό ματς είναι ο Εμίλιο Ενσούε, επειδή τις τελευταίες μέρες αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με το παιδί του (έκαμε σχετική ανάρτηση χθες ο ίδιος στο Instagram). Ούτε ο Βαλεντίν Ρομπέρζ, είναι στη διάθεση της νέας τεχνικής ηγεσίας, για λόγους ανετοιμότητας. Δεν είναι στην αποστολή οι Μάριος Αντωνιάδης, Δημήτρης Δημητρίου και Πέτρος Ψύχας (έκανε εγχείριση για πρόβλημα που αντιμετώπιζε στους κοιλιακούς/προσαγωγούς, πριν τρεις μέρες στην Κρήτη).

Η Λεμεσιανή ομάδα θέλει να «εμβάσει» στο λογαριασμό της το πρώτο τρίποντο, για να έχει και ψυχολογικά οφέλη ενόψει της δύσκολης συνέχειας στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος (μετά την Ομόνοια εκτός έδρας, θα δώσει τον εξ αναβολής αγώνα με την ΑΕΚ την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στη Λάρνακα).

Δεν περιμένουμε ότι θα κάνει πολλές αλλαγές, σε πρόσωπα, αλλά και στη φιλοσοφία και τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα, ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς. Αυτό προανήγγειλε ο ίδιος, την περασμένη Τετάρτη, σε συνέντευξη του στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι της ομάδας.

Στο τέρμα θα είναι ο Μολ. Δεξιά στην άμυνα ο Ζοάο Πέδρο. Αριστερά επικρατέστερος είναι ο Αγκίρε, λίγες είναι οι πιθανότητες να δούμε τον Βασιλείου.

Για το κέντρο της άμυνας, σίγουρος είναι Γιούστε, φαβορί για την άλλη θέση ο Σάλαι, υπάρχει και η επιλογή Σελίμοβιτς. Στα χαφ σίγουροι είναι οι Σακέτι, Χάμπος Κυριάκου, την 3η θέση διεκδικούν οι Μάρκοβιτς και Φακούντο Περέιρα. Σίγουρος για το δεξί φτερό ο Γιαννιώτας. Αριστερά επικρατέστερος ο Γκακπέ. Σέντερ φορ θα είναι ο Ζελάγια.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας, εκτιμούν ότι θα είναι μισογεμάτη η δυτική κερκίδα. Να υπενθυμίσουμε ότι από φέτος τα εντός έδρας παιχνίδια του Απόλλωνα, στις εγχώριες διοργανώσεις, δεν θα προβάλλονται από την Prime Tel, αλλά από τη Cytavision.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Τσάκωσαν» άνδρα στη Λευκωσία με πυροβόλο όπλο και σφαίρες και του πέρασαν χειροπέδες

Eurovision 2024: Οριστικά εκτός τελικού η Ολλανδία - Η ανακοίνωση και η πρώτη αντίδραση του τραγουδιστή - Βίντεο

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Δικηγόροι Μοναχών: Τους καταβλήθηκαν οι μισθοί τους μετά από οδηγίες του Ησαΐα

«Πνίγεται» στη σκόνη η Κύπρος - Οι μετρήσεις σε κάθε πόλη και η περιοχή με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top