Λαμπριανίδης για θανατηφόρο στο Καϊμακλί: «Ώσπου είναι έγνοια το ραντάρ στο highway αυτά θα έχουμε»

Λαμπριανίδης για θανατηφόρο στο Καϊμακλί: «Ώσπου είναι έγνοια το ραντάρ στο highway αυτά θα έχουμε»

Μέσω του ThemaOnline τοποθετήθηκε ο  πρόεδρος της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου, Δημήτρης Λαμπριανίδης για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το Σάββατο (14/9) όπου έχασε τη ζωή του 69χρονος που επέβαινε σε τροχοκάθισμα.

Ο κ. Λαμπριανίδης, σημείωσε ότι από το φωτογραφικό υλικό που παρουσίασε η ιστοσελίδα μας, είναι ξεκάθαρο ότι ο άτυχος άνδρας που απεβίωσε κινείτο στο οδόστρωμα.

Ο πρόεδρος της Οργάνωσης Παραπληγικών, σχολίασε σχετικά με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας που έκανε λόγο για σταθμευμένα οχήματα στα πεζοδρόμια της οδού όπου σημειώθηκε η τραγωδία: «Ώσπου είναι έγνοια της Αστυνομίας τα ραντάρ στο highway και μόνο τα πολύ σοβαρά αδικήματα των οδηγών, και αυτά τα μικρά μένουν ατιμώρητα, θα έχουμε αυτά τα αποτελέσματα».

«Επιτέλους, να βγουν (σ.σ. οι αστυνομικοί) στους δρόμους και των πόλεων και να ασχοληθούν με όλα τα τροχαία αδικήματα, για να περάσει το μήνυμα στους οδηγούς ότι γίνεται σωστή αστυνόμευση» συμπλήρωσε.

Μαρινέλλα Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE