ΛΕΜΕΣΟΣ: Ισχυρίζεται πως τον παρενοχλούσε στο μάθημα – Στο κελί 41χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ισχυρίζεται πως τον παρενοχλούσε στο μάθημα – Στο κελί 41χρονος

Υπό κράτηση 41χρονος για υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικου

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού το Σάββατο 14/09 εναντίον 41χρονου, ο οποίος φέρεται να παρενόχλησε 15χρονο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 41χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία ότι παρενόχλησε τον 15χρονο ενώ του παρέδιδε κατ` οίκον ιδιωτικά μαθήματα.

Σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την 8ήμερη προσωποκράτηση του.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.