ΛΕΜΕΣΟΣ: Ισχυρίζεται πως τον παρενοχλούσε στο μάθημα – Στο κελί 41χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ισχυρίζεται πως τον παρενοχλούσε στο μάθημα – Στο κελί 41χρονος

Υπό κράτηση 41χρονος για υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικου

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού το Σάββατο 14/09 εναντίον 41χρονου, ο οποίος φέρεται να παρενόχλησε 15χρονο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 41χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία ότι παρενόχλησε τον 15χρονο ενώ του παρέδιδε κατ` οίκον ιδιωτικά μαθήματα.

Σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την 8ήμερη προσωποκράτηση του.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν βρίσκεται απλώς σε προεκλογική περίοδο. Βρίσκεται σε φάση υπαρξιακής δοκιμασίας. Το κόμμα που για χρόνια καθορίζει τον ρυθμό της πολιτικής ζωής, σήμερα παλεύει με εσωτερικές αντιθέσεις, διαρροές ψηφοφόρων, σκιές από δικαστικές υποθέσεις και μια εμφανή δυσκολία επαναπροσδιορισμού του ρόλου του, στην αντιπολίτευση.

BEST OF TOTHEMAONLINE