ΚΥΠΡΟΣ: Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

ΚΥΠΡΟΣ: Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου 14/09.

Στο τροχαίο ατύχημα εμπλέκονται δυο οχήματα, τα οποία βρίσκονται ακινητοποιημένα εντός του αυτοκινητόδρομου.

Στο σημείο σπεύδουν μέλη της Αστυνομίας για ρύθμιση της τροχαίας κίνησης, όπως επίσης και για διεξαγωγή ερευνών για τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος.

Λόγω του ατυχήματος στο σημείο δημιουργήθηκε πυκνή τροχαία κίνηση με τους οδηγούς να καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κρατούν αποστάσεις και να διατηρούν χαμηλές ταχύτητες.

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE