ΠΑΦΟΣ: Βραδιά τρόμου για 48χρονη – Της έστησαν καρτέρι για να την «μαδήσουν»

ΠΑΦΟΣ: Βραδιά τρόμου για 48χρονη – Της έστησαν καρτέρι για να την «μαδήσουν»

Υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και ληστείας διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, γύρω στις 10.20 το βράδυ του Σαββάτου 15/09, ενώ 48χρονη επέστρεψε στην οικία της σε περιοχή της Πάφου, δύο άγνωστοι άντρες άνοιξαν την πόρτα του οδηγού του αυτοκινήτου της και της άρπαξαν την τσάντα της.

Η τσάντα της 48χρονης περιείχε, μεταξύ άλλων, το χρηματικό ποσό των 4,000-6,000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι δύο δράστες, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή, περιγράφονται ως ηλικίας 30-35 ετών, ύψους 1.70μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο πιο κρίσιμος γύρος επαφών Ολγκίν: Ρευστό σκηνικό, υψηλές ταχύτητες και νέες ισορροπίες στο Κυπριακό

Ο πιο κρίσιμος γύρος επαφών Ολγκίν: Ρευστό σκηνικό, υψηλές ταχύτητες και νέες ισορροπίες στο Κυπριακό

Σε μια από τις πιο πυκνές διπλωματικά περιόδους των τελευταίων ετών εισέρχεται το Κυπριακό, με την προσωπική απεσταλμένη του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να ετοιμάζεται για την καθοδική της επίσκεψη στον νησί στις αρχές Δεκεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE