ΠΑΦΟΣ: Βραδιά τρόμου για 48χρονη – Της έστησαν καρτέρι για να την «μαδήσουν»

ΠΑΦΟΣ: Βραδιά τρόμου για 48χρονη – Της έστησαν καρτέρι για να την «μαδήσουν»

Υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και ληστείας διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, γύρω στις 10.20 το βράδυ του Σαββάτου 15/09, ενώ 48χρονη επέστρεψε στην οικία της σε περιοχή της Πάφου, δύο άγνωστοι άντρες άνοιξαν την πόρτα του οδηγού του αυτοκινήτου της και της άρπαξαν την τσάντα της.

Η τσάντα της 48χρονης περιείχε, μεταξύ άλλων, το χρηματικό ποσό των 4,000-6,000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι δύο δράστες, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή, περιγράφονται ως ηλικίας 30-35 ετών, ύψους 1.70μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.