ΠΑΦΟΣ: Βραδιά τρόμου για 48χρονη – Της έστησαν καρτέρι για να την «μαδήσουν»

ΠΑΦΟΣ: Βραδιά τρόμου για 48χρονη – Της έστησαν καρτέρι για να την «μαδήσουν»

Υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και ληστείας διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, γύρω στις 10.20 το βράδυ του Σαββάτου 15/09, ενώ 48χρονη επέστρεψε στην οικία της σε περιοχή της Πάφου, δύο άγνωστοι άντρες άνοιξαν την πόρτα του οδηγού του αυτοκινήτου της και της άρπαξαν την τσάντα της.

Η τσάντα της 48χρονης περιείχε, μεταξύ άλλων, το χρηματικό ποσό των 4,000-6,000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι δύο δράστες, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή, περιγράφονται ως ηλικίας 30-35 ετών, ύψους 1.70μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE