ΠΑΦΟΣ: Βραδιά τρόμου για 48χρονη – Της έστησαν καρτέρι για να την «μαδήσουν»

ΠΑΦΟΣ: Βραδιά τρόμου για 48χρονη – Της έστησαν καρτέρι για να την «μαδήσουν»

Υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και ληστείας διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, γύρω στις 10.20 το βράδυ του Σαββάτου 15/09, ενώ 48χρονη επέστρεψε στην οικία της σε περιοχή της Πάφου, δύο άγνωστοι άντρες άνοιξαν την πόρτα του οδηγού του αυτοκινήτου της και της άρπαξαν την τσάντα της.

Η τσάντα της 48χρονης περιείχε, μεταξύ άλλων, το χρηματικό ποσό των 4,000-6,000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι δύο δράστες, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή, περιγράφονται ως ηλικίας 30-35 ετών, ύψους 1.70μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE