ΚΥΠΡΟΣ: Φωτιά ξέσπασε από πτώση κεραυνού – Υπό πλήρη έλεγχο

ΚΥΠΡΟΣ: Φωτιά ξέσπασε από πτώση κεραυνού – Υπό πλήρη έλεγχο

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Κυριακής 15/09, από πτώση κεραυνού στο κρατικό δάσος Μονής, στην τοποθεσία Σαϊττά.

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος η πυρκαγιά ξέσπασε η ώρα 11:40 και χάρη στην άμεση επέμβαση δυνάμεων του Τμήματος Δασών τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο, πριν επεκταθεί.

Για την κατάσβεσή της πυρκαγιάς εργάστηκαν έξι άτομα του Τμήματος Δασών με  δύο πυροσβεστικά οχήματα.

*Κεντρική φωτογραφία Αρχείου

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.