ΛΑΡΝΑΚΑ: Χωρίς ρεύμα αρκετές περιοχές – Επί ποδός τα συνεργεία της ΑΗΚ - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χωρίς ρεύμα αρκετές περιοχές – Επί ποδός τα συνεργεία της ΑΗΚ - ΠΙΝΑΚΑΣ

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο και στην ηλεκτροδότηση δημιούργησαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τη Λάρνακα το μεσημέρι της Κυριακής 15/09,

Συγκεκριμένα, εννέα περιοχές της Λάρνακας έμειναν χωρίς ρεύμα, λόγω της κακοκαιρίας.

Τα συνεργεία της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, δίνουν μάχη για να αποκαταστήσουν την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στις περιοχές.

Όπως φαίνεται και στον πιο κάτω πίνακα, από την κακοκαιρία επηρεάστηκαν τα Κάτω Λεύκαρα, ο Κάτω Δρυς, η Καλαβαρός, η Λάγεια, η Βάβλα, η Κοφίνου, η Ορμίδεια, τα Περιβόλια Λάρνακας και το Μενεού.

Δείτε τον πίνακα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο οίκος S&P αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές - Διατήρησε την αξιολόγηση στο «A-»

Ο οίκος S&P αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές - Διατήρησε την αξιολόγηση στο «A-»

Ο οίκος αξιολόγησης S&P Global αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές και διατήρησε την αξιολόγηση στο A-, επισημαίνοντας τη σταθερή μείωση του δημόσιου χρέους, τα διαδοχικά δημοσιονομικά πλεονάσματα και την εκτιμώμενη συνέχιση του ανθεκτικού ρυθμού ανάπτυξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE