ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τον έκλεψαν το 2014 και είδε τα πράγματά του 21/3/2015 να πωλούνται!

Τον έκλεψαν το 2014 και είδε τα πράγματά του 21/3/2015 να πωλούνται!

Πράγματα και θαύματα στην Κύπρο του 2015!

Στη σύλληψη 34χρονου  για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής προχώρησε η Αστυνομία Πάφου.

Συγκεκριμένα καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 55χρονο ότι, στις 21/3/15, επισκέφθηκε συγκεκριμένη σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία είχαν αναρτηθεί προς πώληση από 34χρονο, παλιά αντικείμενα.

Όπως ανέφερε ο παραπονούμενος, μεταξύ των αντικειμένων αυτών, αναγνώρισε δικά του παλιά αντικείμενα, τα οποία είχαν κλαπεί από την εξοχική του κατοικία στην επαρχία Πάφου, σε διάρρηξη που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 18/8/14 – 15/11/14. Η αξία της κλαπείσας περιουσίας ανέρχεται στα €800 περίπου.

Σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση, διενεργήθηκε το απόγευμα χθες, έρευνα με δικαστικό ένταλμα στην οικία και τα υποστατικά του 34χρονου στη Λευκωσία, στη διάρκεια της οποίας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα, για τα οποία διενεργούνται εξετάσεις για να διαπιστωθεί η προέλευσή τους και κατά πόσον τα κατείχε νόμιμα.

Ακολούθως, ο 34χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα διήμερης κράτησής του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top