Πολύ πιθανή η συνάντηση Μητσοτάκη-Τραμπ

Πολύ πιθανή η συνάντηση Μητσοτάκη-Τραμπ

Πολύ πιθανό το ενδεχόμενο συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με τον Έλληνα κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Πέτσας είπε ότι εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες της συνάντησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Κατά τη συμμετοχή του στην Γενική Συνέλευση ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει επαφές και με άλλους αρχηγούς κρατών, περιλαμβανομένου του Προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο κ. Πέτσας σημείωσε ότι στόχος του Έλληνα Πρωθυπουργού είναι να αναδείξει τις τουρκικές ενέργειες, ειδικά την «παρεμβατικότητα» της Άγκυρας στην Κύπρο, όπου δυσκολεύει την εξεύρεση λύσης.

Σημείωσε, παράλληλα, ότι είναι καλή συγκυρία για συζήτηση με την Τουρκία, καθώς ο διάλογος πάντα βοηθά, ενώ απέρριψε την κριτική ότι η κυβέρνηση αφήνει στον κ. Ερντογάν ελευθερία κινήσεων.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.