GNTM: «Το κορίτσι με τα τατουάζ» και τα δάκρυα - VIDEO

GNTM: «Το κορίτσι με τα τατουάζ» και τα δάκρυα - VIDEO

Η εμφάνιση της νεαρής Λαρισαίας προκάλεσε τις πρώτες... συναισθηματικές αντιδράσεις. Το μισό σώμα της ήταν γεμάτη τατουάζ, λόγω ιδιοσυγκρασίας. Το επέλεξε, προκειμένου να δείξει ότι συνδυάζει μία άγρια και μία πιο γλυκιά πλευρά.

Η εμφάνιση με μαγιό προβλημάτισε κάπως τους κριτές, που προσπάθησαν να το δικαιολογήσουν, με επιχείρημα το diversity. Η Βίκυ Καγιά αντέδρασε έντονα, κάνοντας λόγο για τατουάζ που παρέπεμπαν απλά σε ζωγραφιά, η οποία δεν συνδυάστηκε με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της. Γι' αυτό και αρνήθηκε να της δώσει το «ναι».

Η κοπέλα έκλαψε, καθώς χαρακτήρισε την Καγιά «είδωλο» που την πλήγωσε.

Την έσωσε η ψήφος του Αγγελου Μπράτη, ο οποίος βρήκε τον τρόπο να ξεφύγει από τις κλασικές επιλογές, επιλέγοντας να εγκρίνει κάτι τόσο extreme για την επόμενη φάση.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE